Teorilektioner personbil

Att gå på lärarledda lektioner underlättar när du ska lära dig att köra bil. Syftet med teoriundervisningen är att ge dig kunskap om hur du ska tillämpa de regler som gäller vid körning i trafik. Du har möjlighet att ställa frågor till oss under lektionerna, och vi fokuserar på att ge dig en utbildning som underlättar dina egenstudier och gör det enklare att köra bil i olika trafikmiljöer. Du får också kunskaper som gör att du kan spara både en eller flera körlektioner.

Vi startar teorikurser på tisdagar 16.15 (se startdatum nedan) i Folkets Hus Vaggeryd.

Undervisningens längd och pris

Varje lektion är 1 timme och 30 minuter. Teorikursen genomförs under tre kvällar. Vårt läromedel består av E-bok med ljudstöd och tillhörande frågor. Du får även tillgång till webbaserade datortester som du kan göra hemma. Teorikursen inklusive material kostar 1900 kronor.

Fördelar med våra lärarledda teorilektioner

• Du får bättre förutsättningar att klara teoristudierna och teoriprovet.

• Du kan ställa frågor till en erfaren lärare. Studerar du bara online är det svårt att få klarhet i delar som man inte förstår.

• Du får kunskap om en hel del lokala trafiksituationer.

• Du kan spara en eller flera körlektioner med den kunskap som vi ger dig under kursens gång.

Kommande kursdatum

Folkets Hus Vaggeryd

Samtliga kurser startar klockan 16.15

3  september

5  november

 

Vår trafikskola i Jönköping heter Egert & Ulfs Trafikskola, vill du gå en kurs i Jönköping besök www.egertulfs.se för att se tider och boka.